SSP: “Kapilarni glasovi” dokaz trgovine političkim uticajem

Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2020, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSP: “Kapilarni glasovi” dokaz trgovine političkim uticajem

Niški odbor Stranke slobode i pravde osudio je pritisak na zaposlene u “Putevima Srbije” od kojih su neki prijavili da od njih traže da prikupljaju glasove podrške za Srpsku naprednu stranku. Za SSP je to još jedan dokaz koji “jasno stavlja do znanja da je jedino bojkot adekvatan odgovor na korumpiran i štetočinski sistem”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SSP Niš: Zaposlene u JP “Putevi” rukovodioci ucenjuju sakupljanjem “kapilarnih” glasova za Srpsku naprednu stranku

Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2020

NIŠ..Stranka slobode i pravde (SSP) Niš najoštrije osuđuje pritisak na zaposlene u JP “Putevi”, koje rukovodioci ucenjuju sakupljanjem “kapilarnih” glasova za Srpsku naprednu stranku...“Ovo nije jedino preduzeće u kome se zaposleni ucenjuju i teraju da prave spiskove glasova za predstojeće...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.