SNS u Nišu predstavio pojedine kandidate za poslanike bez najave i obaveštenja medija

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2022, 19:03

SNS u Nišu predstavio pojedine kandidate za poslanike bez najave i obaveštenja medija

U niškom Narodnom pozorišu lista "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" predstavila je kandidate za poslanike bez najave i obaveštenja medija. O tome zašto su na lisiti Srpske napredne stranke, ali najviše o predsedniku, govorili su Danica Grujičić, Stojan Radenović, Nataša Tasić Knežević i Nišlijka Jelena Žarić Kovačević.

Kao i što je lista "Ujedinjeni za pobedu Srbije" pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dana predstavila kandidate za poslanike u niškom Pozorištu, u istoj zgradi su se našli i kandidati liste Aleksandra Vučića, ali su oni predstavljeni bez obaveštenja medija. Informacije o skupu objavljene su na stranici SNS-a.

Prva na listi doktorka Danica Grujičić rekla je da se ne bavi politikom, već da je na listi jer želi da podrži sve ono što je urađeno u zdravstvu, a želja joj je i da se izgradi novi centar za onkologiju. Predstavljanje kandidata u niškom Narodnom pozorištu; foto: SNS

Da li je idealno sve, pa nije, i nigde nije, ali ako pogledate plate medicinskog osoblja i lekara specijalista, vi možete da vidite koliko država pomaže i koliko ceni znanje i trud svih tih ljudi. Mi smo danas posle toliko decenija otvorili vrata Kliničkog centra Srbije, u Nišu imamo novi klinički centar, tri potpuno nove kovid bolnice, da ne pominjem sve opšte bolnice i domove zdravlja koji su renovirani, renoviraju se, izgrađeni, ili se grade. Koja država može da se pohvali svime time pored Srbije - navela je Grujičić.

Prisutnima, koji su bili ugavnom članovi i funkcioneri SNS, obratio se i profesor Stojan Radenović i podsetio da je nedavno, kada je sa Vučićem igrao partiju šaha, video koliki je on borac, a pričao je i o tome šta je sve izgrađeno u Srbiji, kao i da je život u njoj mnogo lepši.

Kandidati za poslanike; foto: SNS O tome šta je sve urađeno za kulturu uz poznati slogan "dela govore", govorila je Nataša Tasić Knežević. Najbolje rangirana južnjakinja na listi je Jelena Žarić Kovačević istakla je a su danas Niš i niški okrug neuporedivo razvijeniji i uređeniji nego što je to bilo pre deset godina.

Predsednik ne samo što je lično otvorio osam fabrika u Nišu, zaposlio naše sugrađane, među kojima je najviše mladih, nego je i obezbedio stabilne penzije, koje su danas veće nego ikada ranije. Ne postoji oblast u koju se nije ulagalo, danas možemo da se pohvalimo i naučno-tehnološkim parkovima, fabrikom za otpadne vode, a kao poseban dragulj danas sa ponosom ističemo naš Klinički centar Niš - rekla je Nišlijka.

Podsetimo, na listi SNS za poslanike je 26 južnjaka, a najviše Nišlija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U niškom Narodnom pozorištu, lista Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve predstavila kandidate za poslanike

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Feb.2022

O tome zašto su na listi Srpske napredne stranke i kako vide budućnost Srbije govorili su prof. dr Danica Grujičić, prof. dr Stojan Radenović, Nataša Tasić Knežević i Jelena Žarić Kovačević...Danica Grujičić, prva na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ rekla je da je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.