SNS traži da tužilaštvo reaguje na pretnje Vučiću

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS traži da tužilaštvo reaguje na pretnje Vučiću

Neko mora da reaguje.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da ta naprednjaci traže od tužilaštva da reaguje povodom pretnji predsedniku Srbije i lideru stranke Aleksandru Vučiću, ali istovremeno pita zašto do sada ništa u vezi s tim slučajem nije urađeno.

Jovanov je na konferenciji za novinare, odgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na pitanja u vezi sa pretnjama i uvredama izrečenim na račun Vučića i njegove porodice, rekao da je to nezabeleženo do sada, primetivši da se ide toliko daleko da se pominje i dvoipomesečno dete koje je, kaže, krivo samo zato što je Vučićevo.

Ministar policije pozvao tužilaštvo da reaguje na pretnje!On se osvrnuo na nedavne izjave pojedinih političara koji su podržali, kako je rekao, neprimerene, vulgarne i preteće izjave i ocenio da to nisu samo "lajkovi", već da je reč o politici koju vode i koju propagiraju.

Kako je primetio, to nisu njihovi stavovi već prikaz Srbije kakvu bi želeli da naprave, navodeći da im je vodilja i esencija politike mržnja i samo mržnja.

U tom smislu on je apostrofirao tvitove i reagovanja Saše Jankovića, Dragana Šutanovca, Vuka Jeremića, Bojana Pajtića, ocenivši da takva politika kod naroda ne prolazi.

Šta bi se desilo, pomenuo je, kada bi neko iz SNS nešto slično izgovorio i dodao da bi se "kuknjava čula do Strazbura", upitavši ponovo zašto je izostala reakcija.Vučić: Ne plašim se, da su nekom drugom pretili, pola Srbije bi bilo uhapšeno!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.