SNS osuđuje napad na novinarku Prokupačkih vesti

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osuđuje napad na novinarku "Prokupačkih vesti"

Srpska napredna stranka najoštrije je osudila sinoćni napad na novinarku portala "Prokupačke vesti" Sonju Pešić na protestu opozicije "Jedan od pet miliona".
"Još jedan u nizu napada od strane pristalica Đilasovog, Obradovićevog, Jeremićevog i Trifunovićevog saveza na ljude koji su im krivi samo zato što rade svoj posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što misle drugačije, pokazuje da su fašizam, nasilje, pretnje, prostakluk i mizoginija osnovne odlike i srž političkog delovanja" Saveza za Srbiju, saopštio je SNS.
Srpska napredna stranka pozvala je na hitno reagovanje svih nadležnih organa.
"A prostacima i siledžijama iz Đilasovog, Obradovićevog, Jeremićevog i Trifunovićevog saveza poručujemo da koliko god se trudili i šta god radili nikada neće moći da pobede pristojnu i normalnu Srbiju", ističe se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Osuda napada na novinarku "Prokupačkih vesti"

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da najoštrije osuđuje sinoćnji napad na novinarku portala "Prokupačke vesti" Sonju Pešić na protestu opozicije "Jedan od pet miliona" u Prokuplju...Foto: MONDO/Mario Milojević.."Još jedan u nizu napada od strane pristalica Đilasovog, Obradovićevog,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.