“SNS ofrlje” -  nova akcija nezadovoljnih Nišlija i novih 9 “SNS rupa”

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“SNS ofrlje” - nova akcija nezadovoljnih Nišlija i novih 9 “SNS rupa”

Pored još 9 rupa koje su nazvali po Srpskoj naprednoj stranci, nezadovoljne Nišlije okupljene u grupi “Niški aktivizam” krenuli su da po vladajućoj stranci “krste” i oštećene i nezavršene trotoare po gradu.

SNS rupe se šire po Nišu, ali se plava boja spreja širi i van ulica. Nezadovoljne Nišlije kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su gradski čelnici zaboravili na pešake. Zato su natpisom “SNS ofrlje” obeležili raskopane i nezavršene trotoare u i oko Ulice Vojvode Tankosića.

Trotoari su takođe sve više u rupama, i čak i kada se kolovoz zakrpi, oni se preskaču. Mamama sa kolicima, kao i osobama sa invaliditetom je nemoguće kretati se trotoarima koji su u ovakvom stanju - kažu aktivisti.

Nezadovoljni građani napominju Direkciji za izgradnju Grada Niša da su i pešaci ravnopravni građani, zajedno sa vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju, kao i da se o njima treba povesti najviše računa.

Akciju sa trotoarima kažu da će nastaviti, a 9 udarnih rupa nazvanih po SNS dobilo je društvo, jer ih je obeleženo još još 9 i to u ulicama: Branka Ćopića, Josifa Pančića, Kralja Vukašina, Majora Tepića, Proleterskoj, Pirotskoj, Vojvode Mišića i dve u Vojvode Vuka.

Niški SNS “prozvan” ovom akcijom od nezadovoljnih Nišlija, za sada nema komentar. Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović rekao je da za “SNS rupe” prvi put čuje, pa ne može ni da komentariše, a članici Glavnog odbora SNS Dragani Sotirovski su pitanja poslata na mejl, na koji za sada nije odgovorila.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, a za vikend proširena sa 9 novih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.