SNS odlučila: Nema vanrednih izbora, glasali smo 500 prema četiri

Izvor: Prva.rs, 18.Nov.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odlučila: "Nema vanrednih izbora, glasali smo 500 prema četiri"

Kako je rekla Maja Gojković, odluka je doneta na osnovu predloga lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a "preovladali su njegovi argumenti, kao i isključivo interesi republike Srbije, a nešto manje interesi Srpske napredne stranke".
Iako je predsednica Skupštine Srbije ponovila da je normalno da se čuju različiti stavovi, izgleda da su Vučićev govor na početku sednice GO i argumenti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koje je iznosio ubedili veliki većinu članova Glavnog odbora.
Maja Gojković je navela da je za Vučićev predlog da se ide samo na beogradske izbore glasalo 500 članova GO, dok je samo četvoro bilo za vanredne izbore.
Podsetimo, nekoliko sati ranije Aleksandar Vučić je rekao da konsenzus o tom pitanju nije postignut na Predsedništvu stranke, ali da "nije bilo ni preglasavanja".
Na pitanje da li nešto može da se promeni do januara i da li bi tada mogla da bude doneta odluka o raspisivanju vanrednih izbora zajedno sa lokalnim, Maja Gojković je rekla da je "doneta najbolja moguća odluka u ovom trenutku".
Kako je rekla, "niko ne zna šta sve može da se dogodi".
Nešto ranije, Vučić je ponovio argumente i jedne i druge strane, naveo da je njegov stav da su "izbori najmanje važni" i da "nije strašno izgubiti u Beogradu", a nagovestio je i da bi u slučaju vanrednih izbora i premijerka Ana Brnabić i Maja Gojković verovatno morale da budu zamenjene.
Izvo0r: b92

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Većina podržala Vučićev predlog da se ide samo na beogradske izbore, evo ko je imao drugačiji stav!

Izvor: BKTV News, 18.Nov.2017

Na predsedništvu SNS danas su se čula različita mišljenja i stavovi, a za predlog lidera naprednjaka Aleksandra Vučića da se ide samo na beogradske izbore glasalo je 500 članova Glavnog odbora, dok je njih četvoro bilo protiv...Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović jedna je od retkih koja je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.