SNS nema nikakve veze sa antimigrantskim skupom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2020, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS nema nikakve veze sa antimigrantskim skupom

Srpska napredna stranka (SNS) Vojvodine odbacila je danas kao neosnovane optužbe Demokratske stanke (DS) da vlast stoji iza najavljenog antimigrantskog skupa u Kikindi.

U saopštenju vojvođanskih naprednjaka navodi se da su među glavnim organizatorima skupa u Kikindi ljudi bliski Narodnoj stranci Vuka Jeremića i organizaciji "1 od 5 miliona".

Podseća se takođe da je koalicioni partner DS-a u Savezu za Srbiju Boško Obradović organizovao tzv. brendiranu hladnjaču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja u kampanji ironičnog naziva "Oslobođenje", širi ksenofobičnu politiku u Srbiji.

Funkcioner vojvođanskih demokrata Nebojša Novaković, koji je izneo te optužbe na račun SNS-a, "kad tad će morati da se suoči sa istinom da je, uprkos tome što pokušava da se predstavi kao deo demokratskog korpusa, njegova stranka u koaliciji sa sledbenikom Dimitrija Ljotića i da u tom kontekstu o tome ko progoni migrante mora da popriča sa svojim koalicionim partnerom Boškom Obradovićem", navode naprednjaci.

U saopštenju se ističe da Srpska napredna stranka s tim nema ništa, a o njenom odnosu prema migrantskoj krizi "dokaz su pohvale i priznanja najvećeg dela domaće, ali i svetske javnosti i predstavnika svih međunarodnih institucija".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.