SNS na vlast došla preko Jarinja, a odlazi kad preda KIM

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SNS na vlast došla preko Jarinja, a odlazi kad preda KIM"

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da je "SNS na vlast došla preko Jarinja, a da će otići kada preda Kosovo".

Jovanović je na tribini DSS u Kruševcu ;ocenio da vlast SNS ide ka veleizdaji i predaji KiM, a da istorijski kasni 30 godina, jer se sada divi Evropskoj uniji koja je potpuno drugačija u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na pre tri decenije.

"Nema zemlje koja se razvila na stranim investicijama. I još investicijama gde je sve bazirano na našim subvencijama", kazao je Jovanović.

Član Političkog saveta DSS-a Časlav Koprivica ocenio je da je "namera vlasti u Srbiji i Zapada" da stavi tačku na pitanje Kosova i Metohije.

"Izbore su dobijali na patriotskoj retorici i SNS je samo deklarativno patriotska, a u stvari vodi politiku onih koje su smenili na vlasti", rekao je Koprivica.

On je naveo da je Zajednica srpskih opština "nedefinisana i maglovita tvorevina" na nezavisnom Kosovu.

"Predsednik Republike Srbije kaže evo predaću vam Srbe sa KiM, a vi ćete nam pomoći da eventualno uđemo u EU koja je u procesu raspadanja", zaključio je Koprivica i dodao da traži od vlasti da ne predaje Kosovo i Metohiju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.