SNS i URS demantuju tajni dogovor

Izvor: TvojPortal.com, 23.Apr.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i URS demantuju tajni dogovor

Izvor:pressonline  Prema navodima dnevnih novina Kurir, lideri SNS Toma Nikolić i URS Mlađan Dinkić, napravili su tajni postizborni koalicioni sporazum. I SNS i URS demantuju te navode.
Prema pisanju Kurira, detalji oko raspodele ministarstava su trebali biti dogovoreni nakon izbora, ali i Srpska radikalna stranka i Ujedinjeni regioni Srbije odbacili su kao neistinite tvrdnje o njihovoj mogućoj koaliciji. Izvor Kurira iz vrha SNS preneo je da je Dinkić za URS tražio Ministarstvo ekonomije, mesto guvernera Narodne banke Srbije i Ministarstvo poljoprivrede.


SNS je u saopštenju oštro odbacila te tvrdnje i istakla da je stav te stranke "bio i biće da su za katastrofalnu ekonomsku i socijalnu situaciju u kojoj se Srbija danas nalazi podjednako krivi i Demokratska stranka, i Socijalistička partija Srbije, i G-17 plus, odnosno Ujedinjeni regioni, tako da zaista nema mogućnosti da se iko od njih za svoje promašaje abolira bilo kakvim „dogovorima".
Iz te stranke tvrde da mediji "pokušavaju ponovo da obmanu javnost, a sve po nalogu Demokratske stranke".
Lider URS-a Mlađan Dinkić takodje demantuje da je dogovorena bilo kakva koalicija o budućoj vladi izmedju te stranke i SNS i poručuje da "o tome nije bilo razgovora, niti će biti".
"Najoštrije demantujemo, sa SNS nije ni razgovarano, a kamoli dogovorena bilo kakva postizborna saradnja", navedeno je u Dinkićevoj izjavi dostavljenoj medijima.

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.