SNS i DS neće zvati jedni druge u koaliciju

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i DS neće zvati jedni druge u koaliciju

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da nikada nije zvala Demokratsku stranku da bude deo Vlade koju je činila SNS, niti to namerava ikada u budućnosti da uradi. I DS je izdala saopštenje da neće u koaliciju sa SNS.

Zato molimo funkcionere DS da više ne licitiraju da li hoće ili neće sa SNS u Vladu, jer je potpuno besmisleno, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nije odgovarala na poslednjih, gotovo identičnih, dvadeset izjava različitih funkcionera DS, vezanih za formiranje buduće vlade Srbije.

Danas je, kako se navodi, to uradila isključivo zbog istine koju zaslužuju građani Srbije, a ne zbog toga što DS zaslužuje bilo kakvu reakciju.

DS: Nećemo zvati SNS

DS poručila je SNS da ne mora da ističe da neće zvati DS u koaliciju, jer DS neće zvati u koaliciju SNS.

SNS je neprihvatljiv partner za bilo koju stranku koja želi da gradi moderno demokratsko društvo u kom će građani živeti dostojanstveno od svog rada, kaže DS reagujući na saopštenje SNS.

Jedina stvar o kojoj ove dve stranke misle isto, navodi DS, jeste to da je saradnja među DS i SNS nemoguća.

DS napominje i da je jedina alternativa autokratiji i nesposobnosti što joj, kako se navodi u saopštenju, samo daje potvrdu da je na pravom putu.

Pročitajte još Mihajlović: SNS interesuju građani, Đilasa i DS ne Stefanović: SNS se bori za svaku ženu u Srbiji Đilas: Mi jedini ne čekamo da nas Vučić pozove u vladu

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.