SNS: Zašto je Jovanović promenio stav prema Miškoviću

Izvor: Press, 15.Dec.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Zašto je Jovanović promenio stav prema Miškoviću

"U tom smislu, Srpska napredna stranka se nada da će nadležni državni organi proveriti i činjenicu zašto je istaknuti biznismen Jovanović pre nekoliko godina bio najoštriji kritičar Miroslava Miškovića, a nekoliko meseci kasnije njegov najveći pobornik", navodi se u saopštenju SNS.

"Šta se to dogodilo da je biznismen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Jovanović promenio svoj stav i mišljenje, da li mu se svideo šarmantni nastup Miroslava Miškovića, njegova frizura ili nešto što biznismen Jovanović najviše voli, a to su pare", pita SNS u saopštenju.

SNS zahteva od nadležnih državnih organa da se svi ti slučajevi ispitaju i u najkraćem mogućem roku obavesti javnost o rezultatima.
Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović pozvao je ranije danas prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da jasno kaže ko je taj ko prima novac od Miškovića i koje su se stranke ilegalno finansirale na taj način, najavljujući da će LDP tražiti formiranje Anketnog odbora koji mora da rasvetli pozadinu Vučićeve izjave.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.