SNS: Vučić ispratio Đulijanija, vlast se osramotila (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Apr.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vučić ispratio Đulijanija, vlast se osramotila (VIDEO)

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić i potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović ispratili su jutros bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Djulijanija nakon njegove dvodnevne posete Beogradu, saopšteno je iz SNS-a.

"Opraštajući se, gospodin Đulijani je poželeo svaku sreću Srbiji i njenim gradjanima, a svom domaćinu, Aleksandru Vučiću, poželeo je pobedu na izborima 6. maja", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kaže se u saopštenju.

Vlast pokazala da Ðulijani nije dobrodošao

Predsednik Beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da je aktuelna vlast "mogla da pokaže više razumevanja" za posetu bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Ðulijanija Beogradu, a ne da "pokazuje da Ðulijani nije dobrodošao".

Odgovor SNS Đilasu o Đulijaniju (VIDEO)

Dačić: Neće stranci da nas uče šta je dobro (VIDEO)

Đulijani: Naprednjaci nisu platili moju posetu (FOTO)

"To je skandalozna poruka koju mi upućujemo svetu i stranim investitorima, to je skandalozna poruka kakvu vlast u Beogradu upućuje svim ljudima koji znaju ko je Rudi Ðulijani i koji posluje u velikom broju zemalja, pokazujući ljudima kako da se bore protiv korupcije i da unaprede borbu protiv birokratije", rekao je Stefanović.



On je takođe ocenio da se DS u prethodna dva meseca bavi samo "najprljavijom mogućom kampanjom" protiv naprednjaka i da "na svakoj njihovoj konferenciji za štampu SNS zauzima 80 do 90 odsto vremena".

Stefanović je dodao i da je SNS pripremila knjigu "35 dana spinovanja Demokratske stranke".

(Agencije, foto: medijacentar.rs)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.