SNS VEČERAS PREDAJE IZBORNE LISTE: Poznato i u koje vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 13:02

SNS VEČERAS PREDAJE IZBORNE LISTE: Poznato i u koje vreme

Zamenik šefa izbornog štaba SNS-a Goran Vesić najavio je da će SNS izborne liste za beogradske, lokalne i republičke izbore predati najverovatnije danas između 19.00 i 21.00 sat.

Podsetimo, više od 35 hiljada građana potpisalo je podršku listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", potvrđeno je iz štaba SNS-a.

- Moram da vam kažem da sam ponosan na tu listu, jer nju vode Danica Grujičić, Stojan Radenović, Lazar Ristovski. Ja sam došao da vam kažem hvala, zato što znam da bez vas ne bismo mogli da pobeđujemo koliko smo pobeđivali - rekao je sinoć Vučić u obraćanju građanima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNS danas predaje potpise za liste za republičke i gradske izbore

Izvor: Blic, 16.Feb.2022

Potpisi građana koji su podržali Srpsku naprednu stranku (SNS) i njenu listu pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", za republičke izbore biće predati danas u 15 sati, a za beogradske izbore u 17 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.