SNS:Tadić i Jovanović personifikacija uništavanja Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Tadić i Jovanović personifikacija uništavanja Srbije

Srpska napredna stranka danas je pozvala lidere SDS i LDP, Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića, za koje smatra da su "personifikacija uništavanja Srbije od 2000. godine", da građanima jasno kažu koliko su se obogatili, sa koliko tajkuna su postali najbliži prijateli i koje su sve poslove za njih odradili.

"Da li je potrebno spomenuti da, ako je Tadić promenio ime stranke, da nije promenio činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ono što građani o njemu misle - da je, zajedno sa starim-novim demokratama, sproveo najveću pljačku u istoriji Srbije, od uništavanja stotina firmi, preko otpuštanja stotina hiljada radnika, do potpunog devastiranja svih državnih institucija", saopštio je SNS.

Naprednjaci pitaju i da li je potrebno spomenuti kako je Jovanović, "od mladića koji je nosio pocepane "starke", stigao do vlasništva nad fabrikama i milionima evra u nekretninama i kešu".

SNS u saopštenju dodaje da možda, imaju i tri odsto podrške građana Srbije, a "političke mastermajndove" Tadića i Jovanovića pita koliko građana njih podržava.

Kako navode u SNS, građani Srbije odlično poznaju lik i delo i Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića, i znaju da su oni urušili demokratiju i oplačkali Srbiju, zbog čega su ih i poslali u političku prošlost.

Jovanović je ranije danas izjavio da je potrebno raspisati prevremene parlamentarne izbore u Srbiji, jer je sadašnja vlada, kako navodi, dostigla svoj maksimum.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Politički mastermajndovi Tadić i Jovanović su personifikacija uništavanja Srbije

Izvor: Blic, 27.Nov.2015

Srpska napredna stranka (SNS) danas je pozvala lidere SDS i LDP, Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića, za koje smatra da su "personifikacija uništavanja Srbije od 2000. godine", da građanima jasno kažu koliko su se obogatili, sa koliko tajkuna su postali najbliži prijateli i koje su sve poslove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.