Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: SzS shvatio da neće da pobedi u Lučanima, pa obmanjuje građane

Srpskа nаprednа strаnkа (SNS) ocenila je danas da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) shvatili da neće uspeti da pobede na lokalnim izborima u Lučanima, zbog čega obmanjuju građane tvrdeći da je bilo neregularnosti u sprovođenju izbora.

Ta stranka navela je u saopštenju da je SzS odgovoran za većinu prijavljenih neregularnosti, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da su po njihovom nalogu razbijane izborne kutuje i uništavan izborni materijal.

Prethodno danas je SNS optužio SzS da je na biračkom mestu u selu Kotraža "nasilnim metodama" sprečavao građane da glasaju, navodeći da je ;predsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva Dveri iz Prijepolja Borko Puškić "zajedno sa 15 batinaša" iz Čačka i Prijepolja udario vratima i "povredio građanku koja je stajala u redu za glasanje, a nakon toga udario i odgurnuo građanina".

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović potom je kazao da je policija privela Puškića, čime se "stavila u funkciju vladajućeg režima" i dodao da se u Lučanima džipovi bez tablica koje niko ne zaustavlja i da aktivisti iz SNS iz drugih gradova dovoze ljude na galsanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.