SNS:Predstavnici režima Bojana Pajtića obuzeti patološkom mržnjom prema SNS

Izvor: Studio B, 16.Mar.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Predstavnici režima Bojana Pajtića obuzeti patološkom mržnjom prema SNS

SNS za Vojvodinu saopštio je da su predstavnici režima Bojana Pajtića još jednom pokazali da su, kako se navodi, obuzeti patološkom mržnjom prema toj stranici, spremni da rade direktno protiv interesa građana Novog Sada.

"Strane investicije, otvaranje hiljada novih radnih mesta raduje sve, osim one koji su u svojoj zaslepljenosti spremni da idu do kraja i po svaku cenu prikažu Novi Sad kao nestabilno mesto za sadašnje i buduće investitore", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vojvođanskih naprednjaka.

Oni koji su svojim pljačkaškim privatizacijama zatvorili fabrike i hiljade građana Novog Sada i Vojvodine ostavili bez egzistencije,ne mogu da shvate da postoji vlast kojoj je zapošljavanje građana najvažniji cilj.

Srpska napredna stranka nastaviće da se bori za svako novo radno mesto, kao i sveukupan razvoj i napredak grada Novog Sada, poručuju iz SNS Vojvodine.

U saopštenju se dodaje da će oni koji su 16 godina svojim kriminalnim aferama uništavali budućnost Novog Sada i Vojvodine, oni koji u ovu kampanju ulaze isključivo sa porukama mržnje prema sopstvenom narodu, uskoro dobiti odgovor kakav zaslužuju i zauvek će postati politička prošlost Novog Sada i Vojvodine.   

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.