SNS: Ne zabranjujemo skupove, ne bežimo od razmene mišljenja

Izvor: RTS, 21.Nov.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Ne zabranjujemo skupove, ne bežimo od razmene mišljenja

Nakon što je Savez za Srbiju saopštio da je njihovim predstavnicima sinoć onemogućeno da razgovaraju sa građanima u prostorijama jedne mesne zajednice u Novom Sadu, gradski odbor SNS-a je takve optužbe odbacio, a u saopštenju za medije poručio da nikad nisu bežali ni od suda građana, ali ni od razmene mišljenja sa bilo kojom suprotstavljenom strankom.
U saopštenju podsećaju da je aktuelna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Vučevićem, a uz podršku republičkog nivoa vlasti obezbedila najveće investicije u modernoj istoriji Novog Sada i otvorila više hiljada radnih mesta nakon 20 godina zatvaranja fabrika i otpuštanja.
Time je, kažu, Novi Sad postao atraktivan i za takve investitore koji su spremni da u gradsku kasu uplate više od 40 miliona evra otvarajući najveći tržni centar u Srbiji, "osećajući klimu pozitivnog rasta grada i predviđajući napredovanje Novog Sada koje će isplatiti njihovo ulaganje".
U saopštenju poručuju da SNS neće nikad zabranjivati nikakve tribine ili skupove, pogotovo neće zabranjivati "onima koji su uništili i opljačkali naš grad, koji su istovremeno u Solunu i Beogradu, koji su avansno uplatili nevidljivi Bulevar Evrope, koji su sinonim za sve prljavo što se pojavilo u politici i zbog kojih su pristojni građani odbili da učestvuju u takvom političkom okruženju".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.