Izvor: RTV 5, 11.Jun.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Na pomolu dogovor sa SPS i URS u Nišu (fono, video)

Niški Naprednjaci saopštavaju da će oni sa još četiri stranke formirati gradsku vlast u Nišu i to na narednoj sednici Skupštine Grada, koja je zakazana 14. jun.
"Načelni dogovor o takvoj koaliciji već je postignut sa socijalistima i URS-om, a čeka se da večeras svoj odgovor daju LDP i DSS" kaže za TV5 Zoran Perišić, predsednik Gradskog odbora SNS-a.
Intenzivno se vode pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << SNS-a i URS-a o formiranju gradske vlasti u Nišu, ali ako URS ponovo uđe u gradsku vladu, neće moći da se ponaša kao u prethodne četiri godine, kažu koalicioni partneri Naprednjaka, Nova Srbija.  
"Ako dogovor bude sklopljen, Ujedinjeni regioni neće moći da vode pogubnu politiku iz prethodnog mandata, kaže Bojan Avramović, predsednik GO Nove Srbije u Nišu.

U niškom URS-u kažu da je dok se pregovori ne završe sigurno jedino da će u svakoj kombinaciji oni biti partneri SPS-a.
Branislav Jovanović, predsednik GO URS, dodaje i da Ujedinjeni regioni ne uslovljavaju potencijalne koalicione partnere kadrovskim rešenjima, ali traže da njihovi članovi ostanu na dosadašnjim pozicijama u upravljanu gradom.
Za sada iz SPS i DS nema potvrde ove informacije, a kakav stav će imati LDP i DSS moglo bi da se zna najaksnije od sutra.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.