SNS: Izgradnja novog mosta u Beogradu umesto starog preka potreba, a ne hir

Izvor: Beta, 20.Okt.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Izgradnja novog mosta u Beogradu umesto starog preka potreba, a ne hir

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da izgradnja novog mosta na reci Savi u Beogradu, na mestu starog, "nije ničiji hir, već preko potrebna investicija".Povodom kritika predsednika Gradskog odbora DS Danila Bašića zbog ideje o premeštanju Starog savskog mosta u Park Ušće, Mirković je u saopštenju naveo da je "više puta objašnjeno i razjašnjeno zašto do toga mora doći, ali ljudima koji se bave samo sitnim politikanstvom i bednom demagogijom suvišno je ponavljati". On je istakao da će se nastaviti politika razvoja svakog dela Beograda, koju zastupaju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, jer je to, kako je dodao, njihov posao i jer to glavni grad zaslužuje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (SzS): Gradska vlast da ukloni divlje objekte na Savskom nasipu, prijave u pripremi

Izvor: Beta, 21.Okt.2019, 09:41

Odbornička grupa Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda zahteva od gradske vlasti da momentalno ukloni sve "divlje objekte" na Savskom nasipu, kao i da se broj splavova na Savskom keju svede na broj predvidjen Planom za postavljanje plovila Grada Beograda, rekao je danas šef odborničke grupe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.