SNS: Evidentno da se DS priključila napadima na Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2021, 20:13

SNS: Evidentno da se DS priključila napadima na Vučića

Poslanici i članovi SNS reagovali su danas na izjavu predsednika DS Zorana Lutovca koji je rekao da je voditelj Marko Vidojković ostao "nedorečen", a reakcije iz SNS su da se on tom izjavom "pridružio" vređanju majke predsednika Aleksandra Vučića.

Član Glavnog odbora SNS Sandra Božić kaže da se Lutovac našao u formi "žetona" kako bi odbranio Vidojkovića.

"Evidentno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se i Demokratska stranka priključila primitivnoj i monstruoznoj politici napada na Aleksandra Vučića koju plasira niko drugi do Dragan Đilas lično i ona se svodi na to ko će glasnije psovati majku predsedniku Srbije", navela je Božić u pisanoj izjavi.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić smatra da je Lutovac ovom izjavom poručio da "treba još više, još bezočnije, psovati majku Aleksandra Vučića".

To je, dodaje, direktna i lična poruka Đilasa.

"Nije da to nismo znali, da je bilo ko pogrešno razumeo od koga odvratne, prljave i perfidne psovke na račun majke Aleksandra Vučića zapravo potiču", naveo je Orlić.

Ističe da će građani Srbije uvek odabrati rad i napredak, a ne psovanja majki, dece, najbližih bilo kom čoveku.

"Kad odlučuje između poštenja, poštovanja, puteva, fabrika, bolnica, boljih penzija i plata sa jedne strane, ili neljudskog linča, histerije, besomučne pljačke i uništavanja svega i svih sa druge strane - bez greške ume da kaže šta je njen izbor", naveo je Orlić.

Narodni poslanik Miloš Terzić naveo je da je Lutovac danas, po ko zna koji put, stao na stranu nepristojne i nekulturne Srbije.

"Sramota je što Lutovac i njegov gazda Đilas na ovaj način ponižavaju majku predsednika Vučića i na taj način vređaju sve građane Srbije", naveo je Terzić.

Dodaje da u nedostatku politike, jedino što opozicija nudi jeste nasilje i verbalno, a i ono u formi prevrata i fizičkog nasilja.

"Znaju oni da jedini način da dođu na vlast i da opet Srbiju i ekonomski i politički uništavaju kao što su već radili, jeste to da uklone Vučića i zato ne prezaju ni od čega, pa čak ni od napada na majku, brata i decu predsednika Srbije", rekao je Terzić.

Narodni poslanik Đorđe Todorović kaže da je Demokratska stranka dobila jasan politički program - "još jače vređanje i psovanje majke predsednika Vučića i njegove dece".

"Bruka je što su svakodnevni primitivni napadi na porodicu Vučić postali okosnica bivšeg režima u želji da se dočepaju vlasti i pune kase. Ovo je pokazatelj da oni svoju politiku odavno nemaju i da je njihovo delovanje na javnoj sceni obeležio moralni sunovrat", naveo je Todorović.

Iz Gradskog odbora SNS poručuju da umesto da osudi izrečene vulgarnosti Vidojkovića, Lutovac je pokazao da podržava takav primitivizam i nasilje.

"Zvanična politika DS-a je mržnja prema Vučiću. Jedino što Đilasovci znaju, a što Lutovac zdušno podržava, jesu pretnje bratu i deci, ali i psovanje i vređanje majke Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju GO SNS.

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković naveo je da je poznato da je politika Đilasa i njegovih saradnika vređanje porodice Aleksandra Vučića, a da je Lutovac danas to samo potvrdio.

Istakao je da su Đilas i Lutovac danas još jednom pokazali da sem vređanja i mržnje prema Vučiću nemaju nikakvu politiku i program.

"Ako je bilo ko imao dilemu ko stoji iza svih uvreda i pretnji koje svakodnevno trpi porodica Vučić, od danas tih dilema nema. Postavlja se samo pitanje do kada će se sa time nastaviti i dokle će ovo ludilo ići, jer svakodnevni pozivi na nasilne proteste, koje Đilas i danas najavljuje, ništa dobro neće doneti", rekao je Mirković.

Ističe da će politika Vučića i SNS uvek biti razvoj Srbije i bolji život svih građana i dodaje da će na takve izjave odgovarati samo još predanijim radom i još većim zalaganjem za bolje sutra naše zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.