SNS Beograda: DS zanemaruje činjenice koje ih demantuju - PRIČAJU JEDNO A RADILI SU DRUGO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Beograda: DS zanemaruje činjenice koje ih demantuju - PRIČAJU JEDNO A RADILI SU DRUGO!

Neistine se i dalje plasiraju.

Gradski odbor Beograd navela je danas da DS smatra da će više puta ponovljena laž postati istina, zanemarujući činjenice koje ih demantuju.

- Umesto da pitaju Ðilasa zašto je i kako građane doveo na rub egzistencije, zadužio Beograd i sve njegove građane za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio 25 miliona evra u nekretninama i 105 miliona evra dobiti, oni nastavljaju da plasiraju neistine o ministru Stefanoviću i njegovoj porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže se u saopštenju.

Istine radi, kako navodi SNS Beograda, osumnjičeni radnik "Krušika", čija je majka smenjena sa mesta direktora ove firme, pet godina je, kako se sumnja, nezakonito prikupljao i iznosio iz fabrike dokumenta koja su nosila oznaku poverljivo, strogo poverljivo i vojna tajna.

- Ðilasova Demokratska stranka, koja je u svojim opštinskim odborima odlučivala ko će biti sudije i tužioci, očigledno i dalje ne zna šta znače nezavisni i samostalni državni organi, koji rade isključivo u skladu sa zakonima Republike Srbije - stoji u saopštenju.

- Kao što su u vreme vlasti dirigovali tužiocima i sudijama, danas bi opet da im drže lekcije kako treba da rade. Ne u skladu sa zakonom, već u skladu sa procenom Demokratske stranke - zaključuje SNS Beograda.

BONUS VIDEO:

Niko do sada beogradskom Pobedniku nije prišao BLIŽE: Neverovatni detalji koje dosad niste mogli da vidite (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.