SMEDEREVSKA PALANKA NAPOKON DOBILA PREDSEDNIKA OPŠTINE: Izabran Nikola Vučen iz SNS

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEDEREVSKA PALANKA NAPOKON DOBILA PREDSEDNIKA OPŠTINE: Izabran Nikola Vučen iz SNS

Šef odborničke grupe SNS biće Rodoljub Stanimirović, a njegov zamenik Branko Stupić

Posle godinu dana privremenih mera Smederevska Palanka je dobila predsednika opštine. Na danas održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine na tu funkciju izabran je Nikola Vučen iz SNS, koji se nalazio na čelu Privremenog organa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je do sada vodio opštinu. I ostale čelne funkcije pripale su kadrovima naprednjaka.

Pročitajte i:

Zamenik predsednika opštine biće Ivan Gajić, predsednik Skupštine opštine Petar Milić, njegov zamenik Nebojša Pavlović, a sekretar će biti Danka Bogunović.

Od 47 odbornika koji su prisustvovali sednici Skupštine opštine za izbor Vučena glasalo je njih 41. Osim 37 odbornika SNS, za izbor novog rukovodstva opštine glasala su i četiri odbornika SPS.

Socijalistima nije pripala ni jedna od najviših funkcija u palanačkoj opštini, ali se očekuje da u narednom periodu postanu deo vladajuće koalicije.

.

Na prevremenim lokalnim izborima koji su održani u martu od ukupno 49 mandata u opštinskom parlamentu SNS je osvojila 37, DS pet, SPS četiri i Narodna stranka tri mandata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.