Rupe i zakrpe sa prefiksom SNS: Nadležni da se uozbije ili crtamo likove Bulatovića i Vučića

Izvor: JužneVesti.com, 19.Dec.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rupe i zakrpe sa prefiksom "SNS": Nadležni da se uozbije ili crtamo likove Bulatovića i Vučića

Zahtevi građana koji ukazuju na udarne rupe u Nišu nadležni ignorišu, kažu oni koji su se javili redakciji Južnih vesti, a napominju da pojedine rupe stoje mesecima. Na nekim mestima novi asfalt puca posle nekoliko dana, pa su zato pojedine rupe i zakrpe dobile prefiks “SNS”. Građani apeluju na nadležne “da se uozbilje” inače će, kako kažu, svaka rupa biti obeležena likom gradonačelnika Niša i predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << SNS.

“SNS ofrlje”, “SNS kvalitet” i “SNS rupa” su obeležja koja su osvanula na pojedinim niškim ulicama.

"SNS ofrlje"; foto: čitalacGrupa nezadovoljnih Nišlija obeležila je nekoliko udarnih rupa, ali i već asfaltiranih deonica i time pokazala svoje nezadovoljstvo infrastrukturnim radovima u gradu.

Zahtevi građana se i dalje ignorišu. Nakon što javna preduzeća završe svoje intervencije na terenu, za njima ostaju rupe, koje tako stoje mesecima. Da li to Direkcija očekuje od građana da ih oni svojim vozilima "utabaju" pre nego što mogu biti asfaltirane? Neprihvatljivo je da rupa stoji i jedan jedini dan, a kamo li mesecima. Još gore je sa trotoarima, koje Direkcija još manje smatra bitnim - poručuju NIšlije.

Naglašavaju i da na pojedinim već asfaltiranim ulicama asfalt posle samo nekoliko dana počinje da puca, pa zato pozivaju nadležne “da se uozbilje i postanu dostojni grada na čijem su čelu” ili će, kako kažu, sa slova preći na slike. Još jedna rupa; foto: SNS čitalac

U suprotnom će do kraja godine svaka rupa u širem centru grada biti obeležena likom gradonačelnika Niša i predsednika SNS-a - kažu nezadovoljni građani.

U poslednjoj akciji oni su obeležili rupe i zakrpe u Čairskom parku, Ulici sestara Baković, Ulici Dušana Popovića, Triglavskoj, ali i novi asfalt na mostu na Trošarini.

Podsetimo, sa obeležavanjem “SNS rupa” počelo se pre nekoliko godina, a pokazalo se da nadležni hitno reaguju i krpe ono što je obeleženo.

"Ofrlje" u Čairu; foto: čitalac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.