Razgovori sa Šapićem počinju danas, vodiće ih Vučić VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 08:47

"Razgovori sa Šapićem počinju danas, vodiće ih Vučić" VIDEO

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić poručio je da pregovori SNS-a sa SPAS-om počinju danas i da će ih predvoditi lično predsednik Srbije.

"Razlozi su jasni. Treba da učvrstimo politički front koji se brine o našoj zemlji. Verujemo da je dobar način da to postignemo razgovorima sa SPAS-om i Aleksandrom Šapićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji počinju već danas i vodiće ih predsednik Vučić", izjavio je Orlić.

Kako je istakao, Predsedništvo SNS je pružilo jednoglasnu podršku početku pregovora.

Osvrnuo se i na međustranački dijalog.

"Dijalog se odvija u Skupštini. Onaj koji treba da organizuje Evropski parlament, to ni oni sami ne znaju. Moj utisak je da se tim ljudima ne žuri", poručio je Orlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počinju pregovori SNS i SPAS-a: Predsednik Vučić predvodnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021

Pregovore će lično voditi predsednik..Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić poručio je da pregovori SNS-a sa SPAS-om počinju danas i da će ih predvoditi lično predsednik Srbije...- Razlozi su jasni. Treba da učvrstimo politički front koji se brine o našoj zemlji. Verujemo da je dobar način...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.