Razbijen izlog na prostorijama SNS u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen izlog na prostorijama SNS u Somboru

Na prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru Sombora tokom noći razbijeno je staklo na jednom od dva ulična izloga na kome je veliki plakat Aleksandra Vučića.

Počinioci su otkriveni, a reč je o dva lica koja su privedena sudiji za prekršaje i protiv kojih je podneta prekršajna prijava.

"Ovaj sramni i kukavički čin, napad je ne samo na Spsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučić,već i na sve građane koji velikom većinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz izbora u izbore daju sve veću podršku Srpskoj naprednoj stranci.Mi nećemo odustati od borbe za uređeniju i oderniju Srbiju" , navodi se u saopštenju Informativne službe Gradskog odbora SNS-a koji poziva one koji imaju drugačije političke stavove da svoje ideje i dela stave transparentno pred građane kako to čini Srpska napredna stranka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Saopštenje GO SNS Sombor povodom razbijenog stakla na stranačkim prostorijama

Izvor: 025info.rs, 31.Dec.2018

,,JOŠ JEDAN КUКAVIČКI POTEZ КAO DOКAZ NEMOĆI NEISTOMIŠLJENIКA Prostorije Srpske napredne stranke u Somboru danas su osvanule sa razbijenim izlogom. Кako svako za sebe govori delima, možemo reći da su počinioci ovim potezom rekli sve o sebi i sopstvenoj nemoći. Ovaj sramni i kukavički...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.