Promocija Vesićeve knjige o Beogradu uz povike „Vesiću, lopove“, građani jurili za njim (VIDEO)

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Vesićeve knjige o Beogradu uz povike „Vesiću, lopove“, građani jurili za njim (VIDEO)

Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) i Saveza za Srbiju (SZS) verbalno su se sukobili ispred gaperije Progres u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, u kojoj se održavala promocija knjige zamenika gradonačelnika Goran Vesić "Knjiga o Beogradu". Članak Promocija Vesićeve knjige o Beogradu uz povike „Vesiću, lopove“, građani jurili za njim (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident na promociji Vesićeve knjige, koškanje aktivista SNS i Stranke slobode i pravde

Izvor: Beta, 14.Okt.2019

U beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, večeras je tokom promocije "Knjige o Beogradu" koju je napisao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, došlo do incidenta izmedju aktivista SNS i Stranke slobode i pravde, koji su ispred galerije Progres organizovali izložbu "Vesiću, gde je sad moj Beograd". Kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.