Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u SNS krenule od Medvedje, Arsić smenjen u stranci

MEDVEDJA

Nebojša Arsić nije više na čelu SNS u Medvedji, saznaje JUGpress.

Na predlog Izvršnog odbora a po odluci predsednika SNS Aleksandra Vučića na čelo povereništva je postavljen Dragan Kulić a prema još nepotvrdjenim informacijama, njemu bi , navodno, na toj poziciji trebao da pomaže i Goran Ivanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Još uvek nisu poznati zvanični razlozi za njegovo pomeranje sa mesta prvog čoveka SNS u Medvedji.

Prema nekim izvorima nije sasvim sigurno ni da će Arsić sutra, na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine opštine Medvedja, dobiti ubedljivu u voljnu većinu za mesto predsednika opštine.

Neki naši izvori tvrde da šest-sedma odbornika sa liste koju je predvodio SNS ne žele da glasaju za njega, bar do danas ali se očekuje da će on ipak, bar za sada, biti izabran na tu funkciju koju je obavljao i u prorekle četiri Zanimljivo je da SNS, koji je predvodio listu na kojoj su SPS i Jedinstvena Srbija, nije zvao nijednu drugu stranku, koja ima odbornike u Skupštini opštine Medvedja , na razgovore oko evantualnog formiranja koalicije.

Po prvi put lista koja je osvojila najviše mandata nije zvala nijednu od dve albanske liste na razgovore oko formiranja multietničke vlasti.

Fljorim Sahiti iz Partije demeokratskog delovanja (PDD) kaže za JUGpress da će Medvedja po prvi put posle više od deceniju i po imati vlast bez učešća lokalnih Albanaca u njoj.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović i Kulić vode SNS u Medvedji, Arsić smenjen

Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2019

MEDVEDJA..Goran Ivanović i Dragan Kulić vodiće SNS u Medvedji na poziciji poverenika, rečeno je JUGpressu u ovoj stranci...Dosadašnji poverenik Nebojša Arsić je smenjen sa ove pozicije ali nije poznato koje su zvanične zamerke vrha stranke na njegov račun...Nezvanično se spekuliše da je razlog,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.