Premijerka Srbije u privatno - stranačkoj poseti Pirotu i Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2020, 10:39

Premijerka Srbije u privatno - stranačkoj poseti Pirotu i Babušnici

Da će dane vikenda premijeka Srbije Ana Brnabić provesti u Pirotskom okrugu u privatno-stranačkoj poseti i tokom 2 dana obići Babušnicu i Pirot, najavila je na svom tviter nalogu, a zvanične najave nema. Dok u Vladi Srbije kažu da je to zato što poseta nema veze sa njenom funkcijom, u babušničkom povereništvu SNS-a kažu da čak nemaju ni informacije o dolasku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Brnabić posetila Babušnicu - i dalje bez detalja, samo slike na Instagramu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2020

Nakon što je u petak uveče na svom privatnom tviter nalogu najavila, predsednica Vlade Srbije je subotu, 30. maj, provela u Babušnici, ali i dalje nema detalja o njenoj poseti, za koju je ranije objašnjeno da je privatno - politička.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.