Predsedništvo SNS odlučilo da Vučić predloži mandatara za sastav Vlade Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS odlučilo da Vučić predloži mandatara za sastav Vlade Srbije

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je odlučilo danas na sednici da predsednik Srbije i lider te partije Aleksandar Vučić bude taj koji će predložiti mandatara za sastav Vlade Srbije.

"Vučić će u zakonskom roku izaći sa konkretnim imenom koje će biti njegov predlog za mandatara Vlade Republike Srbije. Možemo da očekujemo sednicu Skupštine Srbije o tome pre njegove inauguracije", rekla je članica Predsedništva SNS Maja Gojković posle >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sednice.

Ona je istakla da će svi poslanici SNS glasati za njegov predlog mandatara za sastav Vlade Srbije, navodeći da će zemlja u junu dobiti novog premijera.,

"Vučić je kao predsednik Vlade ostavio Srbiju stabilnom u političkom i finansijskom smislu. Takva politika nam i treba u budućnosti", rekla je Maja Gojković.

Maja Gojković je rekla da su skoro svi članovi predseništva SNS učestovala u diskusiji o tome ko bi bio najbolji premijer.

"Srbiji je u ovom momentu važno da bude stabilna zemlja i da nastavimo sa politikom povećanja BDP-a i smanjenja javnog duga", rekla je Maja Gojković, koja je i predsednica Skupštine Srbije.

Ona je rekla da SNS želi da nastavi saradnju sa svim strankama koje su sa njima izašle na izbore, a posebno žele da prodube odnose sa Socijalističkom partijom Srbije.

Sednica Predsedništva SNS trajala je oko dva časa.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.