Predsedništvo SNS-a o vanrednim izborima

Izvor: RTS, 25.Mar.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS-a o vanrednim izborima

U sedištu Srpske napredne stranke završena je sednica Predsedništva, na kojoj je bilo reči i o vanrednim parlamentarnim izborima. U toku je obraćanje lidera SNS-a Aleksandra Vučića.
Aleksandar Vučić se prilikom ulaska u zgradu, na pitanje novinara da li njegov današnji autorski tekst sluti da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doneo odluku o izborima, nasmejao i prošao bez odgovora.

Sednici su prisustvovali članovi Predsedništva Goran Knežević, Siniša Mali, Zorana Mihajlović, Nela Kuburović.
Takođe i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, direktor Koridora Zoran Babić, koji je ranije najavio da će podneti ostavku zbog nesreće na naplatnoj rampi.
Ministarka pravde je, na novinarsko pitanje da li je vreme za izbore, kratko rekla: "Videćemo".
Sednici je, takođe, prisustvovala i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. 
Vučić je u subotu, 23. marta, najavio sednicu najvišeg organa stranke, rekavši da će tema biti najakutelnija pitanja, uključujući izbore.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.