Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2020, 22:13

Predsednica opštine Surdulica : Beskrupuloznost funkcionera SNS

SURDULICA

„Beskrupuloznost koju pokazuju funkcioneri SNS-a je sve veća što je vremena pred izbore sve manje. Već danima slušam uplašene i zabrinute građane Surdulice zbog zastrašujućeg ponašanja pripradnika lokalnog SNS-a i pretnji otkazima, isključivanjem struje i drugih ucena”, navodi se u izjavi predsednice opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Surdilica Aleksandre Popović.

” Grubo i bez poštovanja jasnih pravila o prekidu radnog odnosa, direktoru OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”u Surdulici, Vladici Nikoliću, danas je odlukom ministra Šarčevića onemogućeno da nastavi da radi svoj posao u kome se dokazao i pokazao kao častan, vredan i sposoban čovek, ali sa očiglednom manom da podržava “pogrešnu” partiju i njene ideje. Ovo je brutalna završnica kampanje SNS-a i sramni pokazatelj da pogrešni i neučeni ljudi kao što je Dragan Stevanović Boske, lokalni vođa naprednjaka, na čiju inicijativu je ministar i doneo odluku, nanose veliku štetu i unazađuju čitavu zajednicu. Ovo je presedan da Ministarstvo prosvete donosi ovakvu odluku za vreme trajanja završnog ispita, a moj najjači utisak i neverica je da je moguće da neko može da ima takav uticaj na ministra prosvete, a bez ličnog pokrića u sopstvenom obrazovanju i radu. Potpuno je jasno da je ova nerazumna odluka ministra Šarčevića vođena stranačkom politikom i interesima lokalnih stranačkih kolega. Ostaje pitanje kakva je budućnost naprednjaka ako jedan ministar sebi dozvoljava ovakve sramne poteze ”, izjavila je Aleksandra Popović,  predsednica opštine Surdulica

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.