Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2020, 07:55

Predizborna tribina SNS u Bobištu: Projekte finanisirane iz budžeta grada predstavljaju kao stranačke

LESKOVAC

Leskovački SNS održao je predizbornu tribinu u Bobištu

Mislim da vi, meštani Bobišta, morate biti zadovoljni, rekao je predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

“Čovek se brzo navikne na dobre stvari. Kako vreme prolazi, tako se često zaboravi kako je bilo iza vas. Na ovom mestu gde se danas nalazimo bila je deponija, obećao sam vam i danas ovde imate prelepi teren i park, ponosan sam što mogu da vas pogledam u oči i kažem to je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << deo naših obećanja. Završili smo kompletnu rekonstrukciju i asfaltiranje ulice Nikole Đurića od kanala do kraja naselja u dužini od 1350 metara.

Bio je to gorući problem ljudi iz ovog naselja, koji niko pre nas nije rešavao. Pored ulice Nikole Đurića, asfaltirana je i ulica Bosanska koja vodi do škole, jer nam je interes dece na prvom mestu.

U više ulica u Bobištu, ukupne dužine 900 metara, ugrađen je grebani asfalt.

Ulice Boračka, Vranjska i Desete brigade dobile su tucanik.

Osvetljavanjem nadvožnjaka koji vodi do Bobišta, ulaz u samo naselje postao je mnogo lepši.

Ogroman problem žitelja Bobišta bile su i atmosferske vode. Svaka veća kiša bila je stres za ljude iz ovog naselja, jer je predstavljala potencijalnu opasnost od poplava.

To više nije slučaj. Proširen je, produbljen i obložen kanal u Bobištu betonskim pločama i izdvojeno je preko 30 miliona dinara. U prethodnih nekoliko dana, kanal dug kilometar i spojen sa naseljem Ančiki, je produbljen, prokopan. Napravićemo put koji će spojiti Bobište i Ančiki, jer to je želja i jednih i drugih meštana.

U osnovnoj školi u Bobištu uvedeno je parno grejanje, uređeni su toaleti, promenjeni podovi, opremljen hemijski kabinet i eko učionica, uređen plato ispred škole.

Više stotine đaka u osnovnoj školi danas ima odlične uslove za rad i učenje. Nema više onih starih peći na drva koje smo zatekli kada smo preuzeli odgovornost.

Da su sve prethodne vlasti i lokalna rukovodstva uradila bar deseti deo onoga što smo mi u vreme našeg mandata uradili, siguran sam da bi Leskovac sa svojih 139 mesnih zajednica, bio izuzetno uređen grad.

Brinemo i o najmlađima. U Bobištu su uređena tri parkića za najmlađe sa mobilijarima.

Aktiviste Srpske napredne stranke često možete videti na terenu, kako farbaju, uređuju, popravljaju klupice i rekvizite za igru najmlađih. Rade za opšte dobro, ne pitaju za odmor, rade svakodnevno. Moramo da cenimo one koji svakodnevno marljivo rade!

Kada je zdravstvena zaštita u pitanju verujem da ste zadovoljni jer je produžen ugovor za ambulantu.

Ona je potpuno uređena i opremljena i nije potrebno odlaziti u grad na lečenje. Podsetiću vas da je Lidija Dimitrijević, koja je radila kao lekar ovde deset godina, takođe kandidat za odbornika u Skupštini Grada, lečila vas je i davala vam savete.

Ponosan sam na ljude iz mog kabineta i odgovorno tvrdim da niko nije imao mlađi, bolji, kvalitetniji, stručniji kabinet, nego što je sada moj. U ovom istom mestu živi predsednik GO Socijalističke partije Srbije, predsednik GO Jedinstvene Srbije, koji je u Vučju tvrdio da je iz Vučja, kome je otac u drugoj političkoj partiji. Pa ako mu otac ne veruje, kako će bilo ko drugi da mu veruje! Mene članovi moje porodice stalno prate!

Imamo i načelnicu financija koja je iz Bobišta, spremajte kadar, i sledeći načelnik biće iz Bobišta, jer je Bobište rasadnik mladih talentovanih i obrazovanih ljudi.

Svi partije koje sam naborjao u nedelju na izborima boriće se za vašu podršku i vaš glas.

Razmislite dobro, dragi sugrađani, kome ćete dati podršku.

Izađite na izbore i razmislite ko radi a ko obećava. SNS radi, svi ostali se šlepaju.

Rad, rad, rad i samo rad životni su moto našeg predsednika Aleksandra Vućićai i nas lokalnih funkcionera Srpske napredne stranke koji sledimo njegov primer. A samo rad može dati rezultate.

Ostalo je demamgogija i prazna priča.

Danas, pre ovog mitinga, posetili smo Bobište i vaša sugrađanka Marija poklonila mi je ovu činiju – pravu srpsku podlogu za dobro jelo uz poruku: „Uvaženi gradonačelniče, želim vam da kuvate kupus sa mesom, sa vrlo malo začina. Za našu decu, za naše Bobište! Za našu Srbiju! SNS Bobište! Do pobede!“

Zato Vas i s ovog mesta, nekoliko dana pred izlazak na izbore, pozivam da izađete na izbore, iskoristite svoje Ustavno pravo i date svoj glas najboljima.

To je Srpska napredna stranka. Tako ćemo nastaviti započeto, zameniti vodovodnu mrežu u ulicama u Bobištu, nastaviti sa asfaltiranjem ulica po prioritetu i ulaganjima u školski sistem, zdravstvo, sport i kulturu. Krenuli smo i sa ugradnjom grebanog asfalta u ulicama Babičkog odreda, Save Đorđevića, Skojevska i Subotička. Biće presvučene grebanim asfaltom i druge ulice koje smo obećali jer mi iz SNS držimo obećanja! Naša politika se zasniva na realnosti i istini. Ne služimo se lažima, manipulacijama, obećanjima. To nije manir SNS-a i našeg predsednika Aleksandra Vučića.

U Kukulovcu je već 2 km puta asfaltirano, to je obećanje Aleksandra Vučića! Rekli su da nema mobilijara u Velikom Trnjanu, ali danas ih montiraju! Hvala novinarima što nas usmeravaju, kao što vidite, oni okom a mi skokom.

Planovi našeg predsednika i Vlade su ogromni. Pomognimo im da sve što je obećano i realizujemo. Izađite na izbore!

I nije samo važno i dovoljno da vi glasate. Povedite svoje najmilije, svoju decu, podstaknite i inspirišite neodlučne, razuverite kritičare”, rekao ej Cvetanović.

I na ovom preduzbornom skupu projekti koji su napravlejni zahvaljujući novcu iz budžeta grada, dakle novac svih gradjana, predstavljeni su kao projekti jedne stranke, u ovom slučaju SNS-a.

Foto: SNS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.