Poverenik SNS u Nišu očekuje da njegova televizija dobije nacionalnu frekvenciju

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poverenik SNS u Nišu očekuje da njegova televizija dobije nacionalnu frekvenciju

Nakon što je ofšor firma sa Kipra Srđana Milovanovića kupila televizije Prva i O2, njegov brat, poverenik Srpske napredne stranke u Nišu i vlasnik televizije Kopernikus Zvezdan Milovanović očekuje da se trka za nacionalnom frekvencijom završi pobedom Kopernikusa.

U medijsko društvo televizija sa nacionalnim frekvencijama koje čine Pink Željka Mitrovića, Hepi , Prva i O2 Srđana Milovanovića uskoro bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da uđe i Kopernikus Zvezdana Milovanovića, ako Regulatorno telo za elektronske medije odluči da prednost da Kopernikusu u odnosu na Studio B.

Konkurs je u toku i Kopernikus Cable Network televizija je konkurisala za nacionalnu frekvenciju i to nema nikakve veze sa kupovinom 02 i Prve, a to je pitanje za mog brata, kupovina O2 i Prve. A što se tiče Kopernikus Cable Network, konkurs je u toku. Kad uđeš u trku, ti očekuješ da pobediš - rekao je Milovanović.

U konkurenciji za dodelu jedine preostale nacionalne frekvencije ostali su Studio B i Kopernikus, pa bi pobedom televizije sa sedištem u Nišu, braća Milovanović držala 3 od 5 nacionalnih frekvencija države Srbije.

Podsetimo, Telekom Srbija kupio je kablovskog operatera Kopernikus koji je bio u delimičnom vlasništvu Srđana Milovinovića. Ta transakcija naišla je na oštre kritike novinara i opozicije, uz obrazloženje da se time država još više upliće u medije. Srđan Milovanović je zatim potvrdio da je kupio O2 i Prvu, a medijska udruženja navela su da je SNS novcem građana kupio te dve televizije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.