Poslanička pitanja o trgovini oružjem, poreskim obavezama televizija

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanička pitanja o trgovini oružjem, poreskim obavezama televizija

Na početku današnje sednice Narodne skupštine, poslanici su postavljali pitanja, među kojima je bilo onih o trgovini oružjem u koju su navodno umešani ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i njegov otac, kao i da li televizije N1, "Nova S" i "Sport klub" plaćaju poreske obaveze i na koji način.
Narodni poslanik SNS-a Marko Atlagić pitao je Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravde šta će preduzeti povodom, kako je rekao, gnusne izmišljotine o ministru Nebojši Stefanoviću.

Atlagić ocenjuje da cilj napada slabljenje pregovaračke pozicije Vučića u momentu kada on pokušava da pronađe trajno, kompromisano, pravdeno i mirno rešenje za Kosovo i Metohiju.
Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević pitao je Poresku upravu i Ministarstvo finansija da li televizije N1, "Nova S" i "Sport klub" imaju poreski broj i ako nemaju, kako plaćaju radnu snagu, dobavljačima, uopšte bilo koju poresku obavezu Srbiji.
Ritičević tvrdi da su to "nelegalne, neregistrovane, prekogranične televizije koje imaju nameru da kreiraju, kako je dodao, medijski pejzaž i utiču na političke prilike u Srbiji".
Poslanik SRS-a Aleksandar Šešelj negodovao je što se prodaje zemljište na kom su nekad bila uspešna preduzeća i što se tu otvaraju šoping molovi.
"Da li je to zlatno doba u kojem mi živimo? Da li to pokazuje naša prosečna plata, suficit u budžetu i sve ostale stvari, da mi sada nemamo šta da radimo sa našom industrijom, nemamo uopšte potrebe da ulažemo u to da se ljudi zapošljavaju, sad nam fale šoping molovi. Kako se to razlikuje od režima DS-a?", upitao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.