Izvor: Danas, 14.Feb.2022, 13:09

Popović (SNP): Nastavljamo koalicionu saradnju sa SNS, podrška Vučiću na predsedničkim izborima

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da ta stranka nastavlja saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na parlamentarnim i beogradskim izvorima, kao i da će na izborima za predsednika Srbije podržati "zajedničkog kandidata naše koalicije Aleksandra Vučića".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SNP nastavlja saradnju sa SNS, podrška Vučiću za predsednika

Izvor: B92, 14.Feb.2022

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da ta stranka nastavlja saradnju sa SNS-om na parlamentarnim i beogradskim izvorima...On je dodao da će na izborima za predsednika Republike podržati zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića...Popović je istakao da je podrška...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.