Pokret radnika i seljaka podržaće listu Aleksandra Vučića

Izvor: Studio B, 10.Feb.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret radnika i seljaka podržaće listu Aleksandra Vučića

Glavni odbor Pokreta radnika i seljaka doneo je odluku da podrži listu "Aleksandar Vučić- Budućnost u koju verujemo".

Istovremeno, predsednik Pokreta Zoran Dragišić je pozvao članove i simpatizere da glasaju za listu koju predvodi Vučić jer će na taj način dati glas za ""vrednosti koje čine suštinu programa Pokreta"". "Svojim delovanjem nakon izbora, Aleksandar Vučić je dokazao da borbu protiv kriminala doživljava kao najvažnije pitanje suštinske reforme Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i time zaslužio naše poverenje i podršku"", navedeno je u saopštenju tog pokreta. 

Kako je navedeno, Pokret radnika i seljaka, kao organizacija koja okuplja ljude koji žive od svog rada, takvu je odluku doneo imajući u vidu najbolje interese naroda i države.  Obrazlažući predlog, predsednik Pokreta Zoran Dragišić istakao je da ciljevi Pokreta i u budućnosti ostaju borba protiv organizovanog kriminala i sistemske korupcije i stvaranje snažne države koja će biti u stanju da pruži bezbednost svojim građanima, a da ljude koji žive od svog rada zaštiti od šikaniranja i eksploatacije. 

Iz tog pokreta navode da su na prethodnim parlamentarnim i predsedničkim izborima zabeležili zavidan rezultat od oko 70.000 glasova upravo zalaganjem za borbu protiv kriminala, korupcije i uspostavljanu snažne države i da smatraju da bi njihov izlazak na izbore predstavljao rasipanje glasova ljudi koji podržavaju borbu protiv korupcije i kriminala i Srbiju baziranu na evropskim vrednostima. 

Dragišić je pozvao sve članove i simpatizere, kao i ljude koji su nameravali da svoj glas daju Pokretu, da glasaju za listu koju predvodi Aleksandar Vučić jer će na taj način dati glas za vrednosti koje čine suštinu programa Pokreta radnika i seljaka.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.