Počinje suđenje doktorki  iz Toponice i SNS odbornici u niškoj Skupštini

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje suđenje doktorki iz "Toponice" i SNS odbornici u niškoj Skupštini

Zbog sumnje da je tražila i primila 3.500 evra kako bi “pomogla” odlazak u invalidsku penziju jednoj osobi, pred sudijom će se početkom novembra naći doktorka Specijalističke bolnice “Gornja Toponica” i odbornica u niškoj Skupštini Mirjana Miladinović.

Odbornica koja je “zaboravila” da je uhapšena, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, tereti se za krivično delo trgovina uticajem.

U Višem sudu podvlače da će se za optuženičkom klupom, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Miladinovićeva naći početkom novembra.

Podsetimo, iako su novinari Južnih vesti iz više izvora dobili informaciju da je početkom jula ove godine Miladinovićeva privedena zbog primanja mita, što nisu negirali ni iz SNS-a, čiji je ona član, na novinarsko pitanje o privođenju, ostala je zbunjena.

Miladinovićeva je tada rekla da se godište osumnjičene iz saopštenja Tužilaštva ne poklapa sa njenim i da je saslušavana nešto ranije, ali zbog nekog drugog procesa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.