Petrović:SNS očekuje pobedu na izborima u Vrbasu

Izvor: Kurir, 29.Avg.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović:SNS očekuje pobedu na izborima u Vrbasu

Ggrađani prepoznali promene koje sprodvodi SNS i njen lider Aleksandar Vučić, rekao je šef izbornog štaba za lokalne izbore

BEOGRAD - Šef izbornog štaba za lokalne izbore u Vrbasu Luka Petrović izjavio je da očekuje pobedu na tim izborima ocenjujući da su građani prepoznali promene koje sprodvodi SNS i njen lider Aleksandar Vučić i da će im pružiti poverenje i šansu da Vrbas učine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << boljim mestom za život.

Petrović, koji je i član Izvršnog podbora SNS, precizirao je da su lokalni izbori u opštini Vrbas zakazani 13. oktobar, da očekuje pobedu uz podsećanje da su građani Srbije u prethodnom periodu u Srbobranu , Kovinu, Zaječaru, Kosjeriću, Zemunu, kako kaže, prepoznali promene koje sprovode naprednjaci i predsednik stranke Vučić.

"Oni su nam pružili poverenje i šansu da i njihove opštine i gradove učinimo boljim mestima za život. Ubeđen sam da će tako biti i u Vrbasu i smatram da će građani Vrbasa prepoznati ljude, politiku, ideju SNS, da će izaći na izbore u velikom broju i postati aktivni učesnici promena koje vode ka jednom pravednijem društvu i kvalitetnijem životu pojedinaca i zajednice" rekao je Petrović.

On je rekao da se vode razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima za učešće na izborima, ali da će o tome moći nešto više da kaže za nekoliko dana kada sve bude finalizirano.

Petrović je ponovio da su ljudi prepoznali šta radi i SNS i njen lider, da je želja za promenom velika i da ga raduje što su građani upravo prepoznali naprednjake kao nosioce tih promena.

"Zato sam ubeđen, s obzirom da znam kakvo je stanje u Vrbasu i šta nije urađeno u tom gradu pod sadašnjom vlašću, da će građani izaći u velikom broju i dati šansu SNS" naveo je Petrović.

On je precizirao da je nosilac lider SNS u Vrbasu Aleksandar Vučić, a prvi na listi doktor pedijatar u tamošnjoj bolnici Bratislav Kažić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SNS očekuje pobedu na izborima u Vrbasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2013

Šef izbornog štaba za lokalne izbore u Vrbasu Luka Petrović izjavio je danas da očekuje pobedu na tim izborima ocenjujući da su građani prepoznali promene koje sprovodi SNS i njen lider Aleksandar Vučić i da će im pružiti poverenje i šansu da Vrbas učine boljim mestom za život.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.