Petković: Pojedini lideri dela opozicije ponovo prizivaju destabilizaciju na Kosmetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 15:47

Petković: Pojedini lideri dela opozicije ponovo prizivaju destabilizaciju na Kosmetu!

Član GO SNS Petar Petković upozorio je huškašku politiku pojedinih lidera opozicije

- To što Mlađan Ðorđević priželjkuje destabilizaciju i svakog dana priziva negativni razvoj situacije za Srbe na severu Kosova i Metohije, najbolje pokazuje koliko je dotični opozicioni dezinformator ponovo spreman da se igra životima ljudi zarad svog političkog profilisanja - saopštio je danas član GO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS Petar Petković.

- Hoće li Ðorđević snositi političku odgovornost kad prođe taj 14. decembar, nakon kog će Srbi na severu KiM i dalje imati električnu energiju, kao i do sada - upitao je Petković.

Ono što obećavam Ðorđeviću je, ističe, da mu se ta želja o destabilizaciji na severu Kosova i Metohije neće ispuniti.

- Za razliku od perioda kada je Ðorđević sa Borisom Tadićem i svojim kumom Draganom Ðilasom bio na vlasti i ostavio na cedilu Srbe s Kosova i Metohije tokom pogroma 2004. godine i jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova 2008, mi nikada nećemo ostaviti naš narod na KiM - kaže funkcioner SNS.

Naglašava da Srbi veruju Aleksandru Vučiću, zato što je on jedini predsednik koji je otvoreno ponovio više puta da Srbija nikada više neće dopustiti nove "Oluje" i pogrome.

- I dok ste Vi, Ðorđeviću, s Tadićem i Ðilasom doveli Euleks na KiM i postavili granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, mi čuvamo naš narod, borimo se za mir i budućnost - naveo je Petković.

Uostalom, kaže, što se Mlađan Ðorđević toliko brine za struju na severu KiM, iz toplog stana u Beogradu, iz kog voli najborbenije da brani Kosovo i Metohiju?

- Srbe na KiM nek ostavi na miru, jer ti koji su pametovali stotinama kilometara udaljeni od KiM, samo su štetu pravili. Stalna Ðorđevićeva potreba da onespokojava i zavađa Srbe, i to ne samo na KiM, najbolje svedoči o opasnoj prirodi njegovog političkog angažmana i namerama onih koji, zajedno sa njim, sistematično rade na slabljenju i destabilizaciji Srbije - zaključio je Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.