Perfomansi Marinike Tepić su dno primitivizma Đurić: Napadi na članove porodice su zaštitni znak dela opozici

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

"Perfomansi Marinike Tepić su dno primitivizma" Đurić: Napadi na članove porodice su zaštitni znak dela opozici

Đurić navodi da napadi svedoče o očajničkoj potrebi dela opozicije da u društvu stvore atmosferu sukoba i linča

 Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić izjavio je danas da su napadi na članove porodice političkih neistomišljenika postali zaštitni znak dela srpske opozicije, i da to svedoči o njihovoj očajničkoj potrebi da u društvu stvore atmosferu sukoba i linča.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao čovek čiji su se članovi porodice takođe nedavno našli na meti neodgovornih pojedinaca, najoštrije osuđujem prostačke i primitivne napade na Anu Brnabić i njenu najbližu familiju - poručio je Ðurić u pisanoj izjavi.

Istakao je da "kada braća, sestre, roditelji, sinovi i kćeri političkih protivnika postanu legitimna meta napada društvo se ne može lako vratiti normalnom demokratskom dijalogu".

- Perfomansi Marinike Tepić samo su dno političkog primitivizma, i deo su duboko promišljene strategije diskreditovanja državnih institucija i rušenja poverenja građana u politički sistem. Ovo je ekstremistički produžetak antisistemskog delovanja neodgovornog dela srpske opozicije - rekao je Ðurić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinike Tepić je ranije danas novinarima iznela tvrdnju da je firma Aseko, u kojoj je jedan od direktora brat premijerke Ane Brnabić, Igor Brnabić, iz budžeta, po više različitih osnova, dobila oko 40 miliona evra.

Kompanija Aseko SEE u Srbiji saopštila je potom da je već danima izložena organizovanoj kampanji koja se protiv nje vodi i ocenila da su netačne i zlonamerne optužbe koje je na račun njenog poslovanja iznela Marinika Tepić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.