PROBA ZA NASILNO PREUZIMANJE VLASTI Milenko Jovanov otkrio šta se krije iza današnjih protesta đilasovaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 18:29

"PROBA ZA NASILNO PREUZIMANJE VLASTI" Milenko Jovanov otkrio šta se krije iza današnjih protesta đilasovaca

Objasnio je

Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS, rekao je povodom današnje nezakonite blokade da je danas cela Srbija svedočila histeriji jedne male grupe koja je ubeđena u svoju superiornost, i koja smatra da ima puno pravo da maltretira i teroriše sve ostale građane.

- Sa druge strane, Srbija svedoči i kako se ponaša predsedsednik Vučić, koji kao odgovoran državnik ponovo mora da rešava probleme za koje nije odgovoran, koje je nasledio upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od onih koji danas blokiraju kretanje građanima Srbije - istakao je Jovanov.

On kaže da lažni ekolozi pale kontejnere i maltretiraju sugrađane dok predsednik Vučić razgovara sa građanima Jadra, koje do sada niko nije saslušao.

- Ipak, teško se oteti utisku da su današnji događaji samo proba i vežba za nasilno preuzimanje vlasti od strane tajkuna iz bivšeg režima i Rokfelerovih sponzoruša iz nevladinog sektora. Paljenje kontejnera u Mladenovcu i prebijanje građanina u Novom Sadu to najbolje dokazuju - rekao je Jovanov.

- Zato će, uveren sam, pristojna, tiha, većinska Srbija jasno i glasno pokazati svoj stav. Demokratski, na izborima, jasno će staviti do znanja da je jednom bila prevarena i da je širom otvorila svoja vrata najezdi štetočina, ali da takvu grešku više nikada neće ponoviti - zaključio je.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.