POŽAREVAC: Počela sednica Glavnog odbora SNS!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAREVAC: Počela sednica Glavnog odbora SNS!

POŽAREVAC - Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, koja se održava u Požarevcu, počela je u 16 sati.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić koji je i premijer govoriće na sednici na kojoj su neke od tema 100 dana rada nove vlade, drugih državnih i lokalnih vlasti.

Upitan šta je tema sednice GO, funkcioner SNS Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Babić izjavio je jutros na RTS da SNS povremeno mora da proveri s kakvim izazovima se suočava "u okviru vlade, ali i lokalnih samouprava".

"Kao što je predsednik Vlade i SNS Aleksandar Vučić spremno i odgovorno izašao pred građane sa rezultatima rada za 100 dana vlade, tako očekujem da ljudi koji vode lokalne samouprave analiziraju ne samo 100 dana već i prethodne dve godine i daju na uvid svoj rad", rekao je Babić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić: Srbija je prioritet za SNS

Izvor: B92, 05.Avg.2014

Požarevac -- Lider SNS Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci. ..Aleksandar Vučić je članovima GO rekao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci onoliko koliko je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.