POBEDIĆEMO IH SVE, ZAJEDNO! GrO SNS Vranje: Svaka pretnja predsedniku Vučiću je pretnja i čitavoj naciji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 16:46

"POBEDIĆEMO IH SVE, ZAJEDNO!" GrO SNS Vranje: Svaka pretnja predsedniku Vučiću je pretnja i čitavoj naciji!

Saopštenje za javnost Saveta za informisanje GrO SNS Vranje

. Saopštenje prenosimo u celosti.

- Informacija potvrđena domaćim bezbedonosnim agencijama od strane Evropske policijske službe – Evropola da je pripreman atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića uznemirila je većinu domaće javnosti, ali i potvrdila održanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << višegodišnje namere ugrožavanja života predsednika Srbije konstantnim targetiranjem od strane dela opozicije i plaćeničkih medija koje imaju pod svojom kontrolom.

Održanjem klime po opoziciji opravdanog lišavanja života Aleksandra Vučića, dokazana je po ko zna koji put i činjenica da za tajkune i lopove iz bivše vlasti ne postoji alternativa kojom bi pobedili na izborima i da nedostatak podrške žele da nadomeste zločinom koji bi za Srbiju i njene građane imao nesagledive posledice”, navedeno je u saopštenju. “Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju najoštrije osuđuje sve organizacije i pojedince koji su uzeli učešća u planiranju i obezbeđivanju logistike eventualnom pokušaju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića i tom prilikom apeluje na državne bezbedonosne organe da ispitaju i procesuiraju u skladu sa zakonom svakog osumnjičenog koji je imao i najmanjeg udela u pripremi ove monstruoznosti.

Podsećamo i sve one kojima je umesto osude i zgražavanja, takva ideja izgledala i izgleda kao tračak nade u pobedi ovozemaljskog ološa, da je svaka pretnja predsedniku Aleksandru Vučiću pretnja i čitavoj naciji, svim tekovinama naprednog društva kojima smo svedoci u poslednjoj deceniji, svakoj izgrađenoj i obnovljenoj instituciji i budućnosti naše dece koju će sopstvenom voljom opravdanog izbora milioni da brane i sačuvaju. Predaja nije i nikada neće biti opcija!

Nikad povlačenja! Pobedićemo ih sve. Zajedno! - stoji u saopštenju koje potpisuje Savet za informisanje GrO SNS Vranje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.