Otkrivena osoba koja je nosila vešala na protestu - član SNS-a (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 03.Feb.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena osoba koja je nosila vešala na protestu - član SNS-a (FOTO)

Od subote naveče mediji su puni osuda i panike usled jdnog od učesnika protesta građana u Beogradu koji je nosio improvizana vešala - rekvizit.


   
Osoba koja je nosila "vešala" član SNS-a, pogledaj niže    


Iako nije bilo nikakvog natpisa, režimski mediji su to iskoristili da osude protest jer oni hoće "da obese Vučića".
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />
Ovo nije prvi put da Vučić od sebe pravi žrtvu ne bi li izazvao samislost u narodu i ojačao svoju podršku. U stvari, izmišljeni atentati spadaju u najbrojnije metode kojima režim Aleksandra Vučića pokušava da se opere od razarajućeg vođenja države i da glavnog krivca, Aleksandra Vučića, prikaže kao žrtvu dok on nesmetno izvršava egzekuciju svih državnih resursa i atributa.


   
Vešala koja su uznemirila javnost    

Demonizacija režimskih protivnika sve je češća i agresivnija što otvoreno ukazuje na paniku u vrhu vlasti i da narastajući proteste ozbiljno ugrožavaju Vođu koji je pokušavao da učvrsti svoju vlast i nepovredivost. Tako je i u redove ljudi koji su šetali tokom protesta ubačen aktivista SNS-a koji nosi improvizovana vešala kako bi to bilo iskorišćeno da se neutrališe opasnost koja dolazi iz tog pravca.

Ministar unutrašnjih polova Srbije, Nebojša Stefanović, rekao je da će za licem koje je nosilo "vešala" bit iraspisana poternicu. U želji da pomognemo u otkrivanju počinioca, objavljujemo ftografiju te osobe koja je ranije fotografisana u majici SNS-a. :



Ime mladića je Aleksandar Stojičić a inače je član Gradskog odbora SNS-a iz Niša.

Prava muka sa protestima "1 od 5 miliona" je ta što su i vođe tog protesta u više navrata izjavili da je za njih problem Kosova i Metohije "rešena stvar" i da nemaj uželju da čine drugačije, odnosn oda brane Kosovo i Metohiju i Ustav Srbije po tom pitanju.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Narodna stranka: Vlast u panici poseže za očajničkim potezima poput spina sa vešalima

Izvor: Beta, 04.Feb.2019, 13:45

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je danas da je režim Aleksandra Vučića "u potpunoj panici" i da poseže za "očajničkim potezima poput spinovanja u vezi sa maketom vešala na protestu u Beogradu", jer, kako je naveo, "nema odgovor na masovne proteste gradjana širom Srbije,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.