Oni su CIRKUS, a ne političari! CRNA TROJKA opozicije NEMA POLITIKU, pa sprema PROTESTNU TURNEJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oni su CIRKUS, a ne političari!" CRNA TROJKA opozicije NEMA POLITIKU, pa sprema PROTESTNU TURNEJU

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda tvrdi da Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boško Obradović nemaju drugu politiku osim nasilja, a da to dokazuje i njihova najava protestne turneje. 

U saopštenju dostavljenom medijima Mirković kaže da Jeremić i Đilas nisu u stanju ni stranku da formiraju, jer, tvrdi, ne mogu da obezbede ni 10.000 potpisa, pa do nje dolaze preuzimanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge stranke, a da istovremeno najavljuju svoju protestnu turneju po datumima. čime nas, kaže, uveravaju da su oni više cirkus nego političari.

- Odbijanjem dijaloga, tamo gde je on jedino moguć, u institucijama, postavljanjem nekakvih ultimatuma koji bi zadovoljili poslovne potrebe prvaka tog saveza i šetnje iz dana u dan, od protesta do protesta, najbolja su potvrda da crna trojka Đilas, Jeremić i Obradović, sem nasilja, bolesne želje za vlašću i patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, i svakome ko ne misli kao oni, nemaju drugu politiku - navodi Mirković.

Navodi i da se nada da će, osim želje da Đilas bude premijer, Jeremić predsednik, a Obradović šef diplomatije, "najavljene proteste iskoristiti da kažu odakle im milioni evra na računima i u nekretninama, zašto napadaju žene i novinare, koliko su saobraćajnih znakova pretukli i šta je cilj tih protesta".

- Nadam se da su se urazumili i da ovaj put neće biti nasilja i da će svoju frustraciju, jer se na samo jednom mitingu podrške politici Aleksandra Vučića i pristojne Srbije, skupilo više ljudi nego na svim njihovim protestima zajedno, ovaj put kanalisati i da neće biti kršenja zakona - naveo je Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.