Oktobar u Parlamentu: Ko su naučne secikese, a ko svete krave?

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobar u Parlamentu: Ko su naučne secikese, a ko svete krave?

Počelo je jesenje zasedanje, usvojen je 21 akt, ali ponovo su dominirale dnevnopolitičke teme. Miroslavu Lazanskom, poslaniku Srpske napredne stranke, prestao je mandat pošto je izabran za ambasadora Srbije u Rusiji, a na njegovo mesto izabrana je Nevenka Kostadinova. Članak Oktobar u Parlamentu: Ko su naučne secikese, a ko svete krave? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mladić koji je zbog antifašističke majice izboden u Nišu odgovaraće za učešće u tuči

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Uroš Janjić, student koga su 21. juna ove godine petorica mladića izbola na Nišavskom keju jer je nosio majicu sa antifašističkom sadržinom, u Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) u Nišu nije dao samo izjavu kao oštećeni koji je zadobio teške telesne povrede, nego će ponovo biti saslušan. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.