Održana IZNENADNA sednica Predsedništva SNS: Usvojena lista za beogradske izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana IZNENADNA sednica Predsedništva SNS: Usvojena lista za beogradske izbore

Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd

Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom "!", saopštila je ta stranka.

Irena Vujović na čelu liste SNS

- Predsedništvo SNS zaključilo je da, zbog budućnosti Beograda, Gradski odbor SNS ima obavezu da obezbedi pobedu i još jedan mandat uspeha i napretka za građane Beograda, zato što je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedini način da se osiguraju stabilnost, investicije i razvoj glavnog grada i cele naše zemlje - navodi se u saopštenju.

Nešto ranije danas pojavila se informacija da će prva na listi biti predsednica opštine Savski Venac, Irena Vujović.

- Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre - rečeno je iz SNS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Izbori početkom marta, hirurg Radojičić prvi na listi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će izbori za Beograd biti raspisani u ponedeljak ili utorak, da će biti održani 4. ili 11. marta i da će prvi na listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" biti dr Zoran Radojičić, generalni direktor i hirurg na Univerzitetskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SNS usvojila listu za izbore u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2018

Srpska napredna stranka održala je sednicu Predsedništva i sednicu Gradskog odbora Beograd, na kojima je usvojena lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“...Predsedništvo SNS zaključilo je da zbog budućnosti Beograda Gradski odbor ima obavezu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.