Izvor: Danas, 02.Avg.2022, 07:06

Od rušenja Vučića i „jezičkih patrola“ do preletanja u SNS: Ko je Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka

Za poraz te politike dakle nije dovoljno vikati 'ua Vučić!' i nije dovoljno samo srušiti Vučića. Potrebno je da sadašnja vlast ode, ali da se bivša ne vrati. U tome je suština i mora se jasno objašnjavati ljudima da se u Srbiji neće bolje živeti sve dok ponovo ne budemo suvereni i slobodni, a da ni suvereniteta ni slobode, pa samim tim ni boljeg života, nema u dovođenju na vlast rezervnih igrača stranih ambasada, Brisela i Vašingtona, pričao je Milenko Jovanov, 2015. godine, kao visoko pozicionirani funkcioner Demokratske stranke Srbije, koja je uoči izbora napravila savez sa Dverima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko je Milenko Jovanov, novi šef poslaničke grupe naprednjaka: "Jezičke patrole" i prelet u SNS

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2022

"Za poraz te politike dakle nije dovoljno vikati 'ua Vučić!' i nije dovoljno samo srušiti Vučića. Potrebno je da sadašnja vlast ode, ali da se bivša ne vrati."

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.