OŠTRA OSUDA ZBOG PRETNJI SMRĆU PORODICI VUČIĆ! Handanović: U kom dobu Đilas i njegovi plaćenici žive?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 17:38

OŠTRA OSUDA ZBOG PRETNJI SMRĆU PORODICI VUČIĆ! Handanović: U kom dobu Đilas i njegovi plaćenici žive?

Handanović je uveren da će se, kako je rekao, sledbenik Đilasove politike Srđan Nogo, naći iza rešetaka.

Damir Handanović, član GO SNS, osudio je izjavu Srđana Noga, nekadašnjeg poslanika Dveri i sledbenika politike Dragana Đilasa, koji je otvoreno pozivao na krv, udarajući na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Kada će se sledbenik Đilasove politike Srđan Nogo naći iza rešetaka zbog pretnji predsedniku Vućiću i njegovoj porodici? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kakvi su ovo moralni patuljci, u kom dobu Đilas i njegovi plaćenici žive? Bednici - napisao je Handanović na svom Tviter profilu.

Kada će se sledbenik Djilasove politike @srdjan_nogo naći iza rešetaka zbog pretnji predsedniku Vućiću i njegovoj porodici? Kakvi su ovo moralni patuljci, u kom dobu Djilas i njegovi plaćenici žive? Bednici.

— Damir Handanovic (@handanovic) November 26, 2020

Podsetimo, Srđan Nogo, vođa ekstremne desnice, koji je javnosti poznat po tome što je letos pokrenuo nasilne proteste koje je organizovao Đilas, kada je i uhapšen dok se ka Narodnoj skupštini uputio sa pejnt-bol puškom u vozilu, ne prestaje da preti smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

- Njegov kraj će biti vrlo tragičan, i put kojim je krenuo je tragičan za celu njegovu familiju. Od najstarijeg do najmlađeg. Od Angeline i Anđelka, do Vukana, Danila i Milice - izgovorio je Nogo u emisiji "Bez ustručavanja".

Posebno je gnusno to da pretnjama nije izuzet ni najmlađi sin Vukan, koji ima samo 3 godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.