OO SNS-a Sremski Karlovci: U Sremskim  Karlovcima nema mesta za Čobanove vašare

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 22:19

OO SNS-a Sremski Karlovci: U Sremskim Karlovcima nema mesta za Čobanove vašare

Medijski magnat, Robert Čoban, koji već godinama, živi isključivo od novca koji uzima iz džepova poreskih obveznika, deli lekcije iz sposobnosti i obaveštenosti.

Krijući se iza brige o zaštiti kulturnog nasleđa, vlasnik medijske imperije koja decenijama upropaštava i unazađuje pismenost i kulturu, zapravo nastoji da nametne festivale neukusa kao ideal prosperiteta.

Optužujući aktuelno rukovodstvo opštine Sremski Karlovci, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Robert Čoban pokazuje da njegova neobaveštenost zapravo predstavlja najobičniji bezobrazluk. Medijski mangat je ćutao do 2012. godine, i podržavao vlast koja je uništila Srbiju i Sremske Karlovce. Nije mu smetalo što su Sremski Karlovci bili među najsiromašnijim opštinama u Srbiji.

Opštinsko rukovodstvo Sremskih Karlovaca i Srpska napredna stranka dobili su ubedljivu podršku građana na izborima da od Sremskih Karlovaca ponovo naprave bastion srpske kulture i duhovnosti. Srpska napredna stranka je dokazala da je jedini pouzdani čuvar bogatog kulturno-istorijskog nasleđa i tradicije, i jedini garant prosperiteta.

Sremski Karlovci su vekovima bili prosvetni, kulturni i duhovni centar. Mesto susretanja istoka i zapada. Severa i juga. Sremski Karlovci su napokon, posle decenija stagnacija i propadanja, zakoračili na put napretka, a novi Zakon o Sremskim Karlovcima omugućiće da našu slavnu prošlost ugradimo u temelje budućnosti.

Ali to ne znači da u toj viziji ima mesta za festivale neukusa i voajerske portale i časopise, koji promovišu nekulturu, nepismenost, i ljudsku nesreću.

Pozivamo ga da se ne krije u sigurnom utočištu društvenih mreža, nego da deo para koje je na konkursima uzeo iz džepova građana, za finansiranje svojih vašarskih manifestacija, uloži u osnivanje političke stranke. I neka predloži makar jednu ideju koja nije zasnovana na isisavanju para iz budžeta, nego na upumpavanju para u budžet.

Sremski Karlovci, 12. jun 2021. godine

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sremski Karlovci
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.